// Horror.dk

Horror.dk er en novelleantologi, udgivet i 2008, med originalbidrag af 12 af de bedste danske skrækforfattere, redigeret af Mathias Clasen. De fleste af novellerne er skrevet specielt til lejligheden, mens et par stykker er dukket op af de respektive forfatteres gemmer.

Horror.dk har som tema det uhyggelige, det rædselsfulde, det forfærdelige. Genren er horror, følelsen er skræk, atmosfæren er stærkt foruroligende.

Horror.dk kan og bør læses af enhver, som holder af et godt gys og en velfortalt historie. Bogen kan desuden bruges i undervisningsforløb, både på folkeskole- og gymnasieniveau. Her på siden er der yderligere hjælp og inspiration at finde, hvis man skriver opgave om gys eller horror, samt hvis man planlægger et undervisningsforløb om genren. Desuden kan man læse nærmere om de bidragende forfattere og om genren, samt få inspiration til videre læsning. Hjemmesiden www.horror.dk, som præsenteres i samarbejde med horrorsiden.dk, er under løbende opdatering og udbygning, og forslag til forbedringer er meget velkomne.

Inden du kaster dig ud i rædslens afgrund, kan du slå et smut forbi bunden af siden og sende os en hilsen. Vi modtager gerne ris, ros, spørgsmål og kommentarer.

Om genren

Om forfatterne

For opgaveskrivende

For undervisere

Litteratur om gys og horror

Links

Horror.dk kan bestilles via forlagets hjemmeside.