// du læser om...

Film

Botched

Halloween. Det burde jo være en dag, som man tilbragte foran skærmen med en god bunke horrorfilm. I stedet blev det en aften, hvor vi – efter et biblioteks-halloweenarrangement – hurtigt smuttede omkring den lokale videobiks, godt smadrede, og faldt over Botched på hylden. Der var indkøbt en del eksemplarer, Stephen Dorff stod på rollelisten, og første tekst på bagsiden sammenlignede den med Shaun of the Dead og Severance. Den blev snuppet uden større bekymringer om handling og så videre.

Hvilket, som det så ofte sker i den slags tilfælde, viste sig at være en grundig fejltagelse.

Stephen Dorff spiller en tyv, der slipper dårligt afsted med et juveltyveri og i stedet må påtage sig et job i Rusland. Et værdifuldt kors skal stjæles fra øverste etage i et højhus. Det går galt fra starten – hans medhjælpere er en russisk psykopat og dennes ynkelige lillebror, og psykopaten slår en kvinde ihjel under operationen. Snart må de springe af elevatoren med en blandet flok gidsler.

Det viser sig dog snart at være en ubehagelig etage, de er endt på – de er ikke alene, og deres modstander (som har en forkærlighed for menneskehud som udsmykning) er ligeglad med, om han myrder tyve eller gidsler. Og nogle af gidslerne har deres helt egen drejebog.

Botched starter lidt langsomt, men forsøger så at opveje det ved at være rigtig rigtig sjov. Haha-sjov. Kæmperotten (som er så dårligt lavet, at Ed Wood ville få ticks) stikker af med et hovede… haha. Sådan fortsætter det – ned ad bakke. Efter tre kvarter blev der introduceret en dansende viking, hvilket højst løftede et øjenbryn.

“Botched” kunne sikkert være skæg, hvis de rigtige folk havde lavet den – som det er, drukner den i hysterisk overspil, manglende komedisk talent og det faktum, at den ligner en rigtig dårlig filmproduktion. Vi så den til ende, for det var halloween, og lidt “horror” skulle der indtages, men jeg må indrømme, at jeg allerede har glemt det meste af oplevelsen. Heldigvis.

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

Der er lukket for kommentarer.