// du læser om...

Film

Severance

SeveranceJeg tror nok, at jeg lejede Severance, ene og alene fordi den er britisk. Coveret skreg måske ikke ligefrem kvalitet, men jeg tænkte, at briterne måske kunne holde den på et niveau, hvor det gik okay. Surprise, surprise, Severance viste sig faktisk at være ret underholdende (og i al fald aftenens scoop i forhold til lejefilm nummer to, den komplet idiotiske “Brotherhood of Evil” (eller rettere: “Brotherhood of Eeeeevil”).

Jeg har før nævnt min modvilje mod torturporno-trenden, og denne gyserkomedie viste sig faktisk at være lidt af et spoof. Salgsafdelingen fra et våbenfirma drager på teambuilding-weekend i et østland, men da de langt om længe finder frem til deres hytte i skoven, viser det sig, at de ikke er alene – rent faktisk lader det til at være teambuilding-weekend for den lokale afdeling af psykopater med våben.

En god del død og flugt efterfølger, godt krydret med humor, en del af den forfærdeligt barnlig, men i det store hele faktisk rigtig underholdende.  Kan absolut anbefales til enhyggelig aften med en kold øl og en pose chips inden for rækkevidde.

http://youtube.com/watch?v=wgPHmmiHhQ0

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

  1. Synes at den var top dollar! I samme underholdende kategori som Shaun of the Dead.

    Skrevet af Zenia | 4. januar, 2008, 08:57
  2. Scenen med den kæmpe store bjørnesaks er uforglemmelig!!!

    Skrevet af Jakob | 4. januar, 2008, 15:24
  3. Desuden var Michael Madsen (med falskt skæg, I might add) da også fantastisk (dårlig) i “Brotherhood of Eeeevil”. I hvert fald havde han en meget, meget, meget ond stok! Ja, kom ikke her…

    Skrevet af Jakob | 4. januar, 2008, 15:30
  4. @Zenia – pissesjov, ja… men Shaun-ækvivalent? Ikke engang Shaun er ligeså sjov som Shaun :)

    @ Jakob
    Jeg forsøger hele tiden at skrive noget mere om BoEeeee, men jeg kan bare ikke kommer over, hvor dårlig den var…

    Skrevet af Janus | 5. januar, 2008, 21:05
  5. @Janus
    Nej – fantastisk dårlig film – lad den rende!!!

    Skrevet af Jakob | 6. januar, 2008, 13:16
  6. […] stod på rollelisten, og første tekst på bagsiden sammenlignede den med Shaun of the Dead og Severance. Den blev snuppet uden større bekymringer om handling og så […]

    Skrevet af Botched | Horrorsiden | 1. november, 2008, 13:49