// du læser om...

Film

Re-cycle

recycle.jpgJeg blev gjort opmærksom på Re-cycle i kommentarerne til en anden film af Pang-brødrene (og tak for det).

Den følger en kvindelig bestseller-forfatter, som har kreative problemer med sin nye roman (der har samme titel som filmen). Samtidig begynder der at ske mystiske ting – en skikkelse hjemsøger hendes lejlighed, langt sort hår dukker op på sære steder, og langsomt drages hun til en dyster verden hinsides denne, der låser hende fast i et kredsløb af skabelse og ødelæggelse.

Pang-brødrene har en god fornemmelse for at lave spooky scener, og den får de også benyttet her – desværre er der ikke megen historie at hænge dem op på. I stedet er man gået over bord i sceneriet, for Re-cycle er en rigtig, rigtig flot film; der er masser af lækre scener og ting, der bare er fede at kigge på. Men det forslår altså meget lidt, når sammenhængen er noget rod.

Man får den typiske overraskende slutning (og ideen er for så vidt ganske god), men den virker noget træt. I det hele taget virker det, som om man skulle have skåret ned på budgettet her, så man havde måttet koncentrere sig lidt mere om historien.

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

  1. […] er Pang-brødrene, der står bag (her tidligere omtalt med The Messengers og Re-cycle, så jeg forventede nok noget gængs asiatisk horror, der var visuelt flot lavet (og havde ikke […]

    Skrevet af Horrorsiden | In Love with the Dead | 3. oktober, 2010, 14:55