// du læser om...

Film

Supernatural sæson 1

supernaturalseason1jpg.jpgBlot en lille anbefaling – vi har gennem det sidste stykke tid set første sæson af tv-serien Supernatural, og den faktisk ganske vellykket. Den har tidligere gået på en eller anden dansk reklame-kanal, men er nu også havnet på Blockbusters favorit-hylder og kan derfor lejes til en billig penge – og det kan anbefales.Vore helte er de to brødre Dean og Sam, der er blevet opdraget af faderen til at jagte alskens ting that go bump in the night, efter at deres mor for snart mange år siden blev slået ihjel på grusom vis af en dæmon. Faderen har viet sit liv til at hævne det, og de to har fulgt ham. Men der har været opbrud i familien – og pludselig er faren væk, så de to brødre må finde sammen og eftersøge ham. Nåja, og så dræbe alt overnaturligt, de kommer i nærheden af.

Supernatural er en dejligt ligefrem serie – der er en overordnet storyline, som udspiller sig i passende fart uden at tage al pladsen fra de enkelte historier, og det hele spiller op til at klimaks i de sidste par afsnit, der gav mig lyst til at købe næste sæson. Det er næsten som X-Files uden de irriterende sammensværgelsesteorier og en yderst praktisk tilgang til tingene (hvis det er overnaturligt, skal det slås ihjel).

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

  1. […] noget tid siden så vi her i huset første sæson af Supernatural, og det tog ikke længe, før vi investerede i opfølgeren – med intentionen om at […]

    Skrevet af Supernatural, sæson 2 | Horrorsiden | 13. maj, 2008, 20:39