// du læser om...

Tegneserier

Sortmund online

Der sker en del på tegneseriefronten på nettet for tiden – og en af de bedre ting er Serieland.dk, der er blevet omstruktureret til et online-tegneseriebibliotek. Og for lige at toppe den gode nyhed af er første side af Allan Haverholms “Sortmund” netop lagt op i dag. I den anledning fandt jeg lige min gamle anmeldelse frem og lagde den på Den elektriske kanin:

Bogens styrke er først og fremmest foreningen af det esoteriske og det hverdagsagtige – her minder Haverholm faktisk lidt om Christian Haun, i og med det lykkes ham at beskrive et troværdigt Danmark som den arena, hvor de overnaturlige hændelser udspiller sig. Det er sjældent set i dansk fiktion, men en glæde, når det fungerer. Det tillader ham også at indvæve et satirisk lag, hvor der bliver gjort groft grin med politikere, religiøse og adskillige andre.

Af andre gode horrorsager er der også Jakob Rask Nielsens Exodus, som tidligere er blevet lovprist her på siden, Cav Bøgelunds “Necropolis” og den Lars Rasmussen-illustrerede korte “Menneskets nøgne sjæl“. Og så kan man jo lige smutte over på Haverholms egen side og nyde heavy metal-fablen “Tomb of the Rabbit King“, der også er på vej online,

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

Der er lukket for kommentarer.