// du læser om...

Spil

Zombie Pandemic revisited

Zombier er blevet lidt af et modefænomen her på det sidste, komplet med tv-serie, crawls og selv danske bud på filmplevelser med de levende døde … men før alt det havde de danske drenge fra spilfirmaet Pixel Pandemic allerede zombier på hjernen. Jeg skrev et lille indlæg om betaversionen af online spillet Zombie pandemic som et af mine første indlæg på horrorsiden for nogle år siden, men siden da er der virkelig sket noget.

I oktober rundede de 500.000 (!) registrerede spillere, hvilket må siges, at være lidt af en bedrift. Jeg er desværre ikke selv den store computerspiller, men en halv million mennesker tager sikkert ikke fejl.

Her en funky artikel om hvor langt man kan nå med lidt go-getter attitude og hang til udsplattede hjerner: http://www.microsoft.com/casestudies/Windows-Azure-Platform/Pixel-Pandemic/Danske-zombier-erobrer-verden-med-Windows-Azure/4000010285

 

 

 

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

  1. Sjovt jeg jar spillet zombie pandemic men havde ingen anelse om at det var dansk lavet!

    Skrevet af Jakob, Apokalyptisk | 11. november, 2011, 09:51
  2. det er et ret gennemført spil – har spillet det et par gange, men problemet med spillet er, at det bliver for ensformigt i længden.

    Skrevet af Kæben | 21. april, 2012, 21:56