// du læser om...

Nyheder

Peter Straub i Danmark

Foto af Peter Straub. Hentet på www.peterstraub.netJeg er lige blevet færdig med at læse Peter Straubs “Skyggernes hus”, der modtog The Bram Stoker Award, da den udkom i USA i 2003. Og det er helt fortjent! Snart kommer også fortsættelsen “Natteværelset” på dansk.

For at promovere sine bøger er Peter Straub selv i Danmark d. 16.-17. oktober, hvor han giver interviews til medierne. Jeg ved godt, hvem der kunne finde på at stå foran hans hotel for en autograf, hvis jeg ellers kendte adressen :-)

Vil du læse mere om mr. Straub, så tjek hans hjemmeside her.

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

 1. Jeg er også ved at læse den – det er desværre småt med tiden, så det går lidt langsomt, men den er helt eminent. Skal du anmelde den til Litteratursiden?

  Skrevet af Janus | 10. oktober, 2007, 08:25
 2. Ja, den kommer på om et par uger. Regner også med at lægge den her på siden.
  Har nu fundet ud af, at Peter Straub holder et oplæg og giver autografer i Arnold Busks Boghandel d. 17/10 – men altså i København.

  Skrevet af Jette | 10. oktober, 2007, 11:59
 3. […] Peter Straub i Danmark […]

  Skrevet af Mød Peter Straub live | Horrorsiden | 10. oktober, 2007, 15:36
 4. Jeg var inde på TV2 Forlag og interviewe Straub i tirsdags, og det var en overordentligt fed oplevelse!!! Han er lynende intelligent og virkelig flink og imødekommende — selv overfor en nørdet fan, der som repræsentant for “kernelæserne” (=alle de andre nørder) havde fået lov til at interviewe ham ;-)
  Han taler nærmest som han skriver; poetisk og vanvittig velformuleret … glæd jer til at læse interviewet, som kommer i “Himmelskibet” på et tidspunkt. Jeg tror det er rigtig godt! (Jeg har været fan af Straub i velnok 10-12 år, men efter at have mødt ham er min respekt for manden vokset mangefold!)
  Jeg har hørt, at oplæsning i Arnold Busck var en succes — nogen øjenvidner?

  Skrevet af Mathias | 20. oktober, 2007, 20:55