// du læser om...

Nyheder

Dean Koontz på Krimimessen

Okay, indrømmet, man får ikke lov til at give hånd til Dean Koontz og udtrykke sin begejstring, hvis man møder op på Krimimessen i Horsens den 9. og 10. april. Han er nemlig ikke fysisk til stede – men i samarbejde med DR er der blevet etableret et interview med den storsælgende thriller/horror/spændingsforfatter. Så han bliver live på skærmen, hvilket vel er næsten lige så godt om the real thing.

Og Koontz er ikke den eneste lækkerbidsken for horrorfans.

Man kan bl.a. støde på Steen Langstrup, Teddy Vork, Mathias Clasen, Rikke Schubart, Jacob Weinreich og Jette Holst. Og så naturligvis en masse krimiforfattere, hvis man er til den slags.

Man kan se hele programmet her. Og forhåbentlig på gensyn.

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

  1. Jeg synes, det er interessant, at man vil tage en debat om, at dansk horror trives som aldrig før. Der er ingen tvivl om, at der pt. er et boom på litteratur-fronten, mens jeg ikke oplever de vilde fremskridt i filmens verden. Og på nettet anes i nogen grad en afmatning.

    Men nu har dansk horror aldrig været et stort fænomen, så på den måde er der måske mere, end der har været før. Ellers så er det bare mere synligt.

    Skrevet af Søren | 19. februar, 2011, 14:11
  2. Ja, det kunne være interessant at få nogle filmfolk med i diskussionen. Det er jo litteraturmennesker, der sidder i stolene.

    Skrevet af Janus Andersen | 20. februar, 2011, 10:48