// du læser om...

Film

Underworld – Evolution

Plakat for Underworld - EvolutionAk ja, selvom jeg synes, at Underworld som var første film om Selene – den seje vampyr-bitch – var rigtig dårlig, så hoppede jeg alligevel på efterfølgeren – og heldigvis, for den er væsentlig bedre end etteren. Underholdende, uden dog at være stor filmkunst.

Selene (Kate Beckinsale) og Michael (Scott Speedman) er på flugt fra både vampyrer og varulve, men de kan ikke stikke af fra Marcus, som er genopstået. Han ønsker at befri sin bror, William, som har været holdt fanget i hundredvis af år. Kun Selene ved hvor, men hun har ikke frivilligt tænkt sig at fortælle Marcus det, og så går den vilde jagt.

Filmen er ligeså spækket med actionscener som etteren, men denne gang synes jeg, der er mere bid i historien (hø hø). Måske er det fordi, vi får mere at vide om, hvorfor fejden mellem varulve og vampyrer opstod – og så får vi også navnet på manden, der startede hele balladen. Jeg er stadig ikke vild med Kate Beckinsale som action-heltinde – her foretrækker jeg til enhver tid Milla Jovovich. Hun sparker altså bare r…

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

Der er lukket for kommentarer.