// du læser om...

FilmNyhederTrailere

The Happening

I går var jeg i biffen og se “Indiana Jones og Krystalkraniets Kongerige” – og nej, jeg vil ikke til at påstå, at det er en gyser (men sjov og fuld af action – Indy sparker stadig røv!) Her så jeg forfilm til M. Night Shyamalans nye film “The Happening” – den ser god ud!

Se traileren på YouTube.

 

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

 1. Der er lige en unrated trailer at kigge også:

  http://www.youtube.com/watch?v=ort07zcUs7g

  Den ser spændende ud, men hvor håber jeg bare at M Night bryder væk fra sit vanlige mønster med at lade hele filmen kollapse omkring et eller andet åndet twist. “The Village” faldt helt til jorden, synes jeg.

  Skrevet af Nicolai | 7. juni, 2008, 17:30
 2. Damn, det var faktisk en fed trailer. Jeg begynder så småt at glæde mig.
  Og helt enig i “The Village” – jeg plejer normalt at læne mig tilbage og ikke forsøge at gætte filmens videre forløb. Men fordi det var ham, blev man jo næsten nødt til det, og det lykkedes mig altså også i løbet af ganske kort tid. Og så var det altså ikke det største twist :(

  Skrevet af Janus Andersen | 7. juni, 2008, 18:07
 3. Jeg må erklærer mig uenig med begge de herrer. Jeg synes at “The Village” var ganske cool. Jo, det kunne være gjort bedre, og mere dramatisk. Ikke desto mindre synes jeg nu nok man kunne blive overrasket – især hvis man ikke lige havde opfanget alle de forskellige clues rundt om i filmen.

  Angående “The Happening” så jeg en anmeldelse af filmen på 24Nordjyske (en lokal tv-station for nordjylland), og den fik en hård medfart. Èn sølle stjerne ud af seks – det må siges at være bundkarakter. Jeg skal nu ind og se den alligevel.

  Skrevet af Jakob | 18. juni, 2008, 13:30
 4. Jeg kom til at læse IO9s omtale af The Happening – de spoiler for vildt (hvilket vist ikke gør så meget, for der lader ikke til at være det store plot) – men de mener, at det er den største “intelligent design”-reklame i lange tider.
  Tror ikke, jeg er så vild for at se den længere :(
  http://io9.com/5016361/the-happening-is-the-biggest-intelligent-design-movie-of-the-year

  Skrevet af Janus | 18. juni, 2008, 15:33
 5. Hmmm – kunne være man skulle vente til DVD’en udkommer….

  Skrevet af Jakob | 18. juni, 2008, 21:07
 6. Jeg var inde og se filmen igår.
  Den var mega god, jeg elsker bare sådan nogle film.
  I skal ikke lytte til de der dårlige andmeldelser.

  Skrevet af Jens Christian | 23. juni, 2008, 07:42
 7. Come on, gutter – ser I film som en gættekonkurrence (att. The Village) – se dog film og nyd historien i stedet for at tage tid på hvornår I har knækket nøden :)

  Kunne godt lide The Village. Historien var god. Glæder mig til The Happening. Folk der spoiler skulle tvinges til at se Sex and The city med 100 friske chicklitt city GYRLS :)
  Nå!

  Skrevet af Zenia | 25. juni, 2008, 07:08
 8. Jeg havde et par dage forinden set “Doomsday”, som jeg besluttede måtte være den værste film jeg nogensinde havde set. Så så jeg The Happening. Hold da helt op, hvor er den tarvelig. På en eller anden måde kan filmen ikke (som så meget andet) reddes ved at man bare sidder og kigger på Zooey Deschanel i 1½ time. Mark Wahlberg er pinligt elendig. “You guys don’t care what happened to the bees? Really?”

  Skrevet af Nicolai C | 4. juli, 2008, 09:03