// du læser om...

Film

Innsmouth på tegneserie

Jeg havde for nylig fornøjelsen af at læse en bacheloropgave fra en fyr på Designskolen Kolding. Den praktiske del af opgaven var en tegneserie, og den studerende, Tom Kristensen, havde valgt at lave en fortolkning af Lovecrafts kanoniske “The Shadow Over Innsmouth” (opr. ’31). Det er en rigtig flot og stemningsfuld tegneserie i skarp, monokrom streg. Meget passende til fortællingen. Mig bekendt kan tegneserien ikke købes nogen steder, men forhåbentlig kommer der mere Lovecraft- eller Lovecraft-inspireret illustration fra denne tegner i fremtiden. Her er nogle illustrationer fra tegneserien. Se også tegnerens blog, http://tomkristensen.wordpress.com/, hvor der er flere illustrationer fra “Innsmouth”.

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

  1. Det ser eddermame godt ud. Og tegneserien er helt færdiglavet? Med de nye små tegneserieforlag, der skyder op lige PT må det da være muligt at få den sendt på gaden.

    Skrevet af Janus Andersen | 30. august, 2010, 21:52
  2. Tak. Den er ganske færdig. Jeg vil prøve at sende den til nogle forlæggere, så må vi se om den kan komme ud i et eller andet format.

    Skrevet af Tom Kristensen | 31. august, 2010, 10:15