// du læser om...

FilmNyheder

Hollywood undskylder for genindspilningsbølgen

Warner Bros meddelte i en pressemeddelelse i dag, at der skal nye boller på suppen, hvis Hollywood skal styre igennem krisen.

Efter et meget skuffende billetsalg i de amerikanske biografer i 2010 (det laveste siden 1996), er det nu gået op for industrien, at stilen med de mange genindspilninger af gyserfilm skal ændres, hvis biograferne skal trække fulde huse.  

Talsmand for Warner Bros, Ian L. Parrs, udtaler:  “We clearly haven’t been ambitious enough. We need to focus more on original ideas, people have simply gotten tired of rehashes of eighties fright flicks.”   

Studiet Universal oplyser desuden, at de har henlagt deres planer om et ”Jaws” remake, og fra andre studier lyder det, at de nye versioner af bl.a. ”Childs play” og ”The brood” ligeledes er sat på hold.   

“If we want to create new iconic figures like Pinhead, Freddy Krueger and Jason, now is the time,” udtaler Parrs. “We’ve pushed the trend of remaking as far as we can, and now we strongly urge writers to send us their original scripts.”

Se, det var da for en gang skyld gode nyheder …!

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

 1. Eftersom der ikke er kommet nogle nye indlæg siden 1. april, og dette står og flagrer som det øverste, vil jeg da lige understrege, at dette ER en aprilsnar … og vi kan være roligt forvisset om at der kommer nye elendige versioner af både JAWS, CHILD’S PLAY og THE BROOD.

  Skrevet af Jonas Wilmann | 8. april, 2011, 07:26
 2. Det var rart at leve i troen, så længe det varede ;)

  Skrevet af Janus | 8. april, 2011, 07:55
 3. Men vi kan trøste os med, at de dårlige genindspilninger vil blive genindspillet inden for en 4-5 år for at fange den nyeste generation af Tweens.

  Vi kan se frem til en uendelig række af de samme film, vi har set før.

  :)

  Skrevet af Michael Kamp | 8. april, 2011, 10:16
 4. Michael, jeg foreslår, vi laver en genindspilning af Twilight nu med det samme – dog med mere blod, indvolde og afvigende sex.

  Skrevet af Jonas Wilmann | 9. april, 2011, 06:27
 5. Når tiden kommer til at remake Twilight, tror jeg, det bliver som kunstfilm: to timers close up af Edward og Bella, der stirrer på hinanden, mens de tørknepper hvert deres skrivebord. Den film bliver vejet ned med subtext, kan jeg godt sige dig ;)

  Skrevet af Janus | 11. april, 2011, 18:43