// du læser om...

Film

Hatchet

Forsiden lover: “It’s not a remake. It’s not a sequel. And it’s not based on a japanese one! Hatchet – old school american horror.”

Ben er lige blevet forladt af sin kæreste, og sammen med kammeraten Marcus er han taget til Mardi Gras i New Orleans for at komme over hende. Men de mange bare bryster minder ham bare om kæresten, så han får overtalt Marcus til at tage med på en guidet spøgelsestur i sumpene. Men det går selvfølgelig helt galt. Båden går på grund, og gruppen er nødt til at tage turen over landjorden. Og desværre er de endt lige foran Victor Crowleys hus …

Traileren lover en uhyggelig spøgelseshistorie, men “Hatchet” er mere grin og splat mikset sammen med bare bryster langt ude i en sump, og selvom det kan være ganske underholdende, så var det noget andet end jeg havde håbet på.

De første 40 minutter er de bedste, så begynder det at blive lidt for forudsigeligt, og løftet på bagsiden om “den mest ikoniske morder siden Freddy Krueger og Jason” er måske nok en anelse overdrevet :) Men jeg har dog set værre, og til en tømmermænds søndag er “Hatchet” såmænd ikke det værste at bruge lidt tid på.

Se traileren

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

  1. Flot fornyet side. Jeg kan altså godt li at overskriften lissom vokser op af det sorte vand…

    Skrevet af Eileen | 25. august, 2008, 20:30
  2. Vi havde lige set Hatchet, et par dage før du lagde den på her – og havde noget samme oplevelse. Ganske underholdende indledning, sådan på pruttehumorsniveau, men så mere eller mindre ligegyldig flugtscene det sidste lange stykke tid.

    Skrevet af Janus Andersen | 31. august, 2008, 12:55