// du læser om...

Film

Five girls (2006)

Fem piger sendes til en katolsk pigeskole for at blive reformeret. Personalet består af Rektorinden som er streng og nådesløs og den latinkyndige Pater Drake – spillet af en halvsøvning Ron Pearlman, som ellers var argumentet for at låne filmen.

De fem piger rystes sammen i pyjamasbukser og wonderbra mens de ryger smøger på værelset, artigt terper latin eller løber fnisende/skrigende rundt på de tomme gange på den affolkede pigeskole. I ført meget korte nederdele og knæstrømper. Katolikkerne forstår skam at lave uniformer.

Der er selvfølgelig ugler i mosen – den ene af pigerne lugter snarrådigt lunten næsten med det samme – og überrektorinden har noget med det at gøre.
Heldigvis har pigerne mystiske evner såsom at heale og andet gøjl som er godt at have i baghånden hvis man pludselig står over for en mægtig dæmon. Og det gør de.

Historien i Five Girls er både forudsigelig og fortærsket. Pigerne er fast i kødet og deres ypperlige ungpigebryster og de lesbiske undertoner er kun nok til at holde en seksuelt frustreret teenagedreng vågen filmen igennem. Alle andre kan med fordel se filmen på dobbelt hastighed. Eller slå over på tv3+ som sikkert genudsender The Craft (1996), som er en del mere overbevisende – eller om ikke andet leverer Fairuza Balken her klassisk psykoteenage præstation af de helt store inden for tøsehorrorteen-genren.

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

Der er lukket for kommentarer.