// du læser om...

Film

Blade Trinity

Blade 1 og 2 var eminente popcornfilm – måske ikke nærende, men godt salte og lige til at proppe i hovedet. Den type film, som jeg personligt godt kan vende tilbage til ad flere gange, for de var ganske underholdende og havde tilmed hver deres visuelle identitet (og så er det en af de få serier, hvor toeren er bedre end etteren).

Men Blade Trinity… det er stadig en popcornfilm, men nogen har glemt saltet. At se den er som at spise de popcorn, jeg fik engang på Mallorca, overhældt med lyserødt sukkerstads. Dine øjne fortæller dig, at det er en Blade-film, men når den når frem til hjernen, må man indse, at de har taget grumt fejl.

Den visuelle del har David S Goyer fuldstændig droppet for i stedet at give os superskurken Dracula (nu Drake)… som ligner en surferbums og reagerer på sit første møde med Blade ved… at stikke af?! Og da de så endelig farer i flæsket på hinanden, er hans mest udfarende træk at smide trøjen, så man kan se hans overkrop. FEJL, Drake, det er meningen, at du skal slå ham ihjel, ikke forføre ham.

Imens render Jessica Biel rundt og forsøge at spille Wesley Snipes (noget, som selv Wesley ser ud til at være træt af på dette tidspunkt): nul ansigtsmimik og en generel vrissenhed… og en bue. Fordi det er slet ikke opsigtvækkende at rende rundt i byen med et middelaldervåben. Og Ryan Reynolds forsøger at glemme, at han kun kan spille komedie – eller forsøger i al fald at få seeren til at glemme det ved at flashe sine mavemuskler. Det kunne ellers være blevet et interessant stand off mellem ham og Drake.

Alt i alt en skuffende omgang og en kedelig slutning (?) på trilogien.

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

 1. Helt enig!

  De to første var glimrende vampyr-action-film, men 3’eren flopper fælt.

  Det værste element for mig er vampyrerne. Det kræver en vis indbygget farlighed at spille vampyr. Det kræver en skuespiller, der nyder rollen og har det rigtige glimt i øjet.
  At tage en stribe tilfældige navne og give dem lange tænder gør dem ikke til overbevisende vampyrer – bare til folk med lange tænder.

  Det er dog et skridt op fra Matrix. Jeg lader som om Blade Trinity ikke eksisterer og nyder de to andre. Jeg er nødt til at lade som om der kun findes den første Matrix-film.

  :-/

  Kamp

  Skrevet af Michael Kamp | 29. november, 2007, 21:10
 2. Rigtig god pointe – skurkene er generel bare ynkelige. Der er muskelbøffen og pubertetstøsen… med tænder. Absolut ingen trussel i nogen af dem.

  … og Matrix… [indsæt lang, hulkende lyd]. Der er stadig et hul i min sjæl, hvor fortsættelserne bør være :(

  Meget apropos er denne weekends projekt faktisk at se Pirates of the Caribbean-trilogien for at finde ud af, om jeg fortsat skal benægte treerens eksistens.

  Skrevet af Janus | 30. november, 2007, 19:50
 3. Ikke glad ved treeren – stadig.

  Skrevet af Zenia | 3. december, 2007, 08:18
 4. […] begravelse. Dominic Purcell (nok mest kendt fra Prison Break, men i mine øjne vil han altid være Draculatterlig) er vor hovedperson, nu gift og lidt loren ved at mødes med de andre igen. Men aftenen ender, som […]

  Skrevet af The Gravedancers | Horrorsiden | 1. marts, 2008, 20:35
 5. Sjovt – jeg skulle lige til at erklære mig helt enig med den første ærede kommentator… og opdagede så, at det var mig selv. :)

  Skrevet af Michael Kamp | 27. juli, 2011, 21:37