// du læser om...

BøgerNyheder

Vampyr-seriemorder på vej

Rikke Schubart, som bl.a. har skrevet fagbogen “I lyst og død” er på vej med sin første roman, ifølge forlaget en hæsblæsende gyser om er vampyr-seriemorder ved navn Natascha.

Omtalen lyder: “Bid” handler kort fortalt om, at Natascha er vampyr i Rom. Hun dræber de mænd, hun går i seng med og drikker deres blod. Hendes niece Rosa fatter mistanke – og netop Rosa har Natascha særlige planer med. I Italien er politiet på sporet af en seriemorder, og i København efterforskes flere drab, der tilsyneladende er begået af en hund. Rosas far Anders er begyndt at opføre sig mærkeligt, og han er ikke bare bidt af Nataschas erotiske tiltrækning.

Som en ekstra mundsmag ligger der fra mandag d. 21. april en filmteaser på www.boghallen.dk. Både film og bog glæder jeg mig til at se nærmere på.

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

 1. Undskyld mig, men er vampyrer ikke altid seriemorderer?

  Skrevet af Jakob | 18. april, 2008, 10:36
 2. Jo, med mindre det er en meget hensynsfuld vampyr, som kun drikker lidt :-)
  Jeg tror bare, at forlaget synes det lyder federe, og det er da også meget sjovt at sige vampyr-seriemorder.

  Skrevet af Jette | 18. april, 2008, 15:55
 3. Kan ikke finde traileren på boghallen.dk, men den er på Youtube: http://youtube.com/watch?v=zuG6XH9n6og

  Den har nogle tekniske fejl, måske, men jeg synes faktisk, den er ganske vellykket – der er tydeligvis brugt nogle penge på den, og de prøver at lave en lille, afsluttet scene med nogle gode ideer. Jeg tror faktisk, det er den bedste danske bogtrailer, jeg har set (ikke at der har været så mange).

  Skrevet af Janus | 21. april, 2008, 15:20