// du læser om...

BøgerTegneserier

Locke & Key: Head Games

Head GamesEndelig fandt jeg tid midt i julestressen til at læse andet bind i Joe Hills Locke and Key. Bindet hedder Head Games, og er en direkte forlængelse af bind et, Welcome to Lovecraft. Lige som med bind et er det svært at fortælle noget om historien uden at afsløre for meget, så det lader jeg være med.

Head Games er ikke så hurtig og actionpræget som Welcome to Lovecraft. Dermed ikke sagt at den er kedelig, for det er den ikke, tvært i mod. I stedet for action fokuserer Head Games på at introducere nye personer, nye steder og ikke mindst at fortælle (hinte) om øen Lovecrafts hemmeligheder.

Til trods for navnet Lovecraft, optræder der ingen Cthulhu mumbo jumbo. Det skal Joe Hill have stor tak for. I stedet for genbrug satser han på originalitet, og det lykkedes til fulde. Hverken i dette bind eller det forrige oplevede jeg at tænke: Hmm, det har jeg set/læst/hørt før. Locke and Key er værd at kaste sig over alene på grund af historiens originalitet. Dertil kommer et gennemtænkt plot og en langsom, krybende uhygge.

Er også omtalt på ildsjaelen.dk

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

Der er lukket for kommentarer.