// du læser om...

Bøger

Antikvariater del 3: Antikvariat 2b

Camera

Jeg stødte først på Antikvariat 2b, fordi jeg blev anbefalet det af den nu nedlagte Istedgade Boghandel. Det tog mig lang tid at komme forbi, fordi det med sine åbningstider (fra tidlig til sen eftermiddag) er svært at nå, hvis man har “almindelige” arbejdstider.

Antikvariat 2b er intet vildt eller overraskende, det er bare et usædvanlig velassorteret antikvariat. Hverken mere, hverken mindre. Det henvender sig til dem der gerne vil have dansk-sprogede romaner (f.eks. Niels E. Nielsen) til billige priser. Så hvis det er dét du går efter, så er 2b perfekt.

 

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

 1. “Antikvariat-siden” … Uuuuuuhh, det er uhyggeligt …Der er ikke engang nogen horrorvinkel på de her indlæg mere. I object! Prøver du at kede folk til døde?

  Skrevet af Jonas Wilmann | 1. november, 2013, 10:12
 2. Whine, whine, whine.

  Skrevet af Rasmus Wichmann | 5. november, 2013, 11:42
 3. Nå, så man kan ikke tage kritik, hva’? Jeg siger bare, at i stedet for at klyngebombe siden med mini-indlæg, der ikke har særligt meget med horror at gøre, kunne du have samlet det i ét indlæg og køre en skarpere horrorvinkel. Snubler man over bloggen her for første gang, vil man tænke: Hm, en blog om antikvariater. Hvor er horroren? Suuuuck!!

  Og husk manifestet! Vi siger, hvad vi mener, også om vores medskribenter … eller jeg mener ‘medskribent’.

  Skrevet af Jonas Wilmann | 5. november, 2013, 12:43
 4. Jonas: Det, du i virkeligheden kritiserer, er at der ikke er flere der laver horror-indlæg på horrorsiden.dk – altså at der er for få aktive fans, og dem, der er, er for dovne. Det er en holdning som du i hjerteligste grad deler med hr. Wichmann, som har brugt det meste af sin tid i fandom på at være deprimeret over det samme!

  Disse indlæg er absolut af interesse for folk der læser og samler, så jeg synes ikke det er på sin plads at kritisere dem – BORTSET fra at der altid burde anføres en PRÆCIS ADRESSE på disse etablissementer, IKKE, RASMUS!!? Hvordan skal vi ellers finde dem? SELV slå op i Google?! Det gider vi ikke! Du har jo været der fysisk, så hvorfor hulen skriver du ikke bare adressen? ;-)

  Skrevet af Tue Sørensen | 6. november, 2013, 09:46
 5. Der er vi ikke enige, Tue.

  1. At jeg kritiserer kvaliteten af Wichmanns indlæg har ikke noget at gøre med, at der ikke er flere skribenter. Det er to helt forskellige problemstillinger.

  2. Wichmanns indlæg fejler af flere grunde.

  – der er for lidt horrorvinkel på dem til Horrorsiden. Ellers kunne vi hedde alt-mulig-siden.

  – føljeton-elementet kikser. Der er ikke nogen der går spændte rundt og venter på få, ikke særligt dybdegående linjer om et antikvariat.

  – Ideen med føljetonen har den uheldige effekt, at bloggens forside er klyngebombet med ens udseende indlæg, der har lav horror-relevans eller for den sags skyld underholdningsværdi.

  – det ødelægger overskueligheden (og bidrager ikke til noget) at poste det i så mange bidder (der kommer mange flere endnu, ved jeg).

  Det er åbenlyst at indlæggene for overskuelighed skulle være samlet i ét, så det kunne bruges som en guide, og selvfølgelig også være specifikt møntet på, hvor man finder det bedste horrorstof.

  Alt det havde jeg krævet, hvis jeg var redaktør på horrorsiden, men det er bare en blog, hvor der et frit slag til at skrive hvad man vil … Jeg forbeholder mig dog retten til at kritisere skidne dispositioner fra mine medskribenter.

  Skrevet af Jonas Wilmann | 6. november, 2013, 10:36
 6. Man kan i øvrigt klikke på billederne i Wichmanns indlæg, så linker det til de enkelte antikvariaters sider, men nej, det fremgår ikke tydeligt. Lad os få adresser på i bunden af indlæggene, tak.

  Skrevet af Jonas Wilmann | 6. november, 2013, 10:51
 7. De fleste af dine argumenter ville stadig være næsten ugyldige hvis der var masser af andre (og horror-relevante) indlæg der blev postet på bloggen. Men den aktive fan er jo en sjældenhed her til lands.

  Skrevet af Tue Sørensen | 8. november, 2013, 18:00
 8. Nej da. Om så man har hundrede super dygtige skribenter, bør man stadig slå ned på den ene, der klokker i det.

  Skrevet af Jonas Wilmann | 9. november, 2013, 07:29