// du læser om...

Audio

Gys på P1

Lige et tip fra JetteP1’s sidste forsøg udi horror var ærligt talt ikke imponerende, men nu er der en ny række udsendelser at finde på dr.dk under overskriften Gys på P1.

Og denne gang er der tale om en række noveller af forskellige forfattere – selv ser jeg særligt frem til Peter Adolpsen og Jens Blendstrups noveller.

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

  1. Fedt tip :) Jeg lyttede dem alle for en uges tid siden – elsker gyserhistorier der bliver læst op. Bare det at få historie, ligesom man er på spejderlejr, ikk’´?

    Den der hedder “Kære Augusta” af Liv Mørk synes jeg er vildt go’! Fordi den tager udgangspunkt i noget eksisterende her i Kbh. Metroen og Assistens Kirkegård.

    Skrevet af Peter | 20. juli, 2010, 19:06
  2. Sjovt, aparte, forunderligt, mærkværdigt, tilfældigt, pudsigt nok, så har jeg i dag omtalt serien på min egen blog.

    Skrevet af Søren | 20. juli, 2010, 23:02
  3. Ja, jeg tror, jeg opdagede dit indlæg cirka 10 minutter efter :)

    Skrevet af Janus | 21. juli, 2010, 08:07
  4. Herlig radio-uhygge fra det udskældte DR! Jeg kunne især godt lide den underspillede uhygge og realisme i den første serie af som-om radiodokumentarer, “det uhyggelige”. Jeg morede mig især over de syrlige kommentarer til mediernes håndtering af sagen i “Bæstet”. Ikke rendyrket hop-i-stolen gys, men alligevel rigtig god uhyggelig fiktion.

    Skrevet af Michael | 23. juli, 2010, 09:24
  5. Jeg kunne godt lide ideen i “Det uhyggelige” – og nogle af historierne potentiale for et rigtig godt bid. Men jeg må indrømme, at ingen af dem formåede rigtig at fange mig.

    Skrevet af Janus | 26. juli, 2010, 12:29
  6. Til gengæld var jeg ret vild med “Gys på P1” – ikke, at de allesammen var lige vellykkede som historier betragtet, men de går helt uforskammet efter gyset med lydeffekter og så videre. Forfriskende og underholdende.

    Skrevet af Janus | 9. august, 2010, 09:24