// du læser om...

Nyheder

The Edgar Allan Poe Experience

Det danske Edgar Allan Poe-selskab (der for øvrigt har fået ny og flot hjemmeside, siden jeg sidste kiggede), informerer om en god måde at bedrive Kulturnatten på den 14. oktober.

Fra pressemeddelelsen:

Det Danske Edgar Allan Poe Selskab indbyder til en gotisk aften i Christiansborgs kælderhvælvinger blandt ruinerne af Biskop Absalons Borg og det gamle Københavns Slot, hvor publikum kan opleve en fortløbende fortælling med levende poster i form af figurer og optrin fra Poes fortællinger og digte.

Det bliver underholdende (og måske lidt uhyggeligt) at overvære de mange levendegørelser fra Poes univers. I slotslabyrinten spøger en række mindre scenarier og tableauer, hver med en kort lydbid (et citat, en lydeffekt, et filmklip eller en oplæsning), som publikum kan absorbere på kort tid, inden de går videre, men som tilsammen danner et harmonisk helhedsindtryk.

Medlemmer af Det Danske Edgar Allan Poe Selskab vil personligt være til stede ved en lille udstilling, placeret ved udgangen, der belyser Poes liv og forfatterskab samt en del af den kultur, der er opstået pga. hans udødelige værker.

Oplev Edgar Allan Poes makabre verden af gru, dæmoni og sjælden skønhed, hvor ravne skriger "Nevermore" og skønne møer bliver levende begravet…

Gratis adgang for alle med Kulturnat-badge.

The Edgar Allan Poe Experience

Kulturnatten 14.10.2011 klokken 18-24

Ruinerne under Christiansborg Slot

Christiansborg Slotsplads 3

1218 København K

Arrangeret af Det Danske Edgar Allan Poe Selskab

i samarbejde med Christiansborg Slotsforvaltning.

Det Danske Edgar Allan Poe Selskab

www.poeselskabet.dk

www.facebook.com/pages/Det-Danske-Edgar-Allan-Poe-Selskab/181701921887762

PoeExperience-plakat_1

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

Der er lukket for kommentarer.