// du læser om...

Nyheder

Romankonkurrence fra Valeta

Tre udgivelser har forlaget Valeta indtil videre sendt på gaden – deriblandt Christian Reslows ganske effektive science fantasy thriller Miraklets fald. Det er et lille forlag, men jeg må indrømme, at det virker noget mere professionelt og effektivt end mange af de tilsvarende, der er sprunget op rundt omkring. De er godt til stede på nettet, og de har gode ideer. Seneste lavede de en føljeton af Reslow under titlen “Micki 19:50” – den blev publiceret til folk, der havde klikket sig ind på fansiden for Reslow på Facebook. Og jeg kan af bitter erfaring sige, at hvis man ikke var hurtig nok, er den nu væk. Til gengæld bliver den nu udgivet på tryk.

Men det var egentlig ikke det, det skulle handle om.

Seneste påfund er nemlig en romankonkurrence: skriv en gyser for unge mellem 15-25.

Fra hjemmesiden:

Romankonkurrencens tema er gys og gru.

Målgruppen er unge mellem 15 og 25 år.

Manuskripter skal være forlaget i hænde senest den 1. marts 2011. Senest den 1. juni 2011 vil alle deltagere få besked om, hvem der har vundet.

Vinderen vil få tilsendt en forlagsaftale, med tilbud om udgivelse af vinder-romanen. Forlagsaftalen vil indeholde de normale betingelser, med angivelse af royalty mv.

Der kan indsendes alle de romanmanuskripter som man måtte ønske og forlaget forbeholder sig ret til eventuelt ikke at udpege nogen vinder. Hvert romanmanuskript skal være på minimum 150 normalsider og hver side skal indeholde cirka 2.000 anslag inkl. mellemrum.

Fundet via Skræk og Rædsel

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

Der er lukket for kommentarer.