// du læser om...

Nyheder

Novellekonkurrence

Det nystartede forlag Kandor (der ser ud starte deres udgivelser med Nikolaj Højbergs næste novellesamling) har startet en novellekonkurrence med temaet fantasy (definitionen indbefatter dog horror). Fra hjemmesiden:

Forlaget KANDOR opfordrer hermed til indsendelse af noveller til antologien med arbejdstitlen Ny Dansk Fantasy 2011. Målet er en antologi med 15-20 danskskrevet fantasynoveller. Vores håb er, at gøre projektet til en årlig tilbagevendende begivenhed, men dette afhænger af modtagelsen af nærværende projekt.

Hvad forstår Forlaget KANDOR med fantasy? Kort og godt: Det fantastiske. Alt det, som ikke kan lade sig gøre i virkeligheden. Fortid, nutid, fremtid. Valget er dit, blot du huske på: Originalitet. Vi lægger lige så stor vægt på dét, som at novellerne er velskrevet.

Krav til novellen:

4.000-13.000 ord.

Ikke tidligere offentliggjort på nogen måde.

Læs mere her. Bemærk endvidere, at forlaget har ordene “Fantasy, horror og science fiction” som tagline – nice.

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

 1. Ser spændende ud, men det ser da ud til at være Hr. Højbergs eget forlag. Under alle omstændigheder et fedt initiativ.

  Skrevet af Jonas Wilmann | 26. juni, 2010, 18:53
 2. Ja, det er vist Nikolaj Højbergs eget forlag, men hvorfor holdes dette skjult? og hvorfor omtaler han forlaget i 3. person på hans egen hjemmeside – har han en splittet personlighed?

  Skrevet af Jens | 29. juni, 2010, 12:22
 3. @Jens – så er det jo nærliggende at spørge dig om det samme ;)
  To kommentarer på to forskellige hjemmesider under forskellige navne? Splittet personlighed?

  Skrevet af Janus | 29. juni, 2010, 15:34
 4. Det er vist ret begrænset, hvor “skjult” det holdes, at Kandor er Højbergs eget forlag. Prøv at klikke på fanebladet “Om forlaget” på hjemmesiden …

  Skrevet af Mathias | 30. juni, 2010, 09:45