// du læser om...

Nyheder

Horrorblog.dk

Til dem, der ikke har opdaget det, har den travle Belix, der også startede zombier.dk for nylig, netop affyret startskuddet til en ny hjemmeside: horrorblog.dk

Mit mål er at fordybe mig i horrorgenren både teoretisk og praktisk. Så det bliver noget med at anmelde og analysere en masse produktioner, se på gysets historie og prøve at besvare spørgsmål som: Hvorfor kan vi lide gyset? Hvad gør det gode gys? Hvilke forskellige genrer er der i gyset? Derudover er en af mine store interessepunkter monstre i horrorfilm: Vampyrer, varulve, mutanter, zombier, spøgelser, psykopater… Dem vil jeg også prøve at fordybe mig lidt mere i.

Fra første indlæg.

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

 1. Hovsa. Jeg er vist ikke helt klar til den officielle start endnu – men skidt pyt. Der lød startskuddet:-) Alt i alt bliver det nok en lidt sløv start, men mon ikke jeg henter ind på det forsømte…

  Skrevet af Belix | 1. juli, 2010, 16:11
 2. Ups – sorry. Fangede vist et trackback forleden og tænkte, at jeg hellere måtte reklamere lidt :)
  Personligt bliver jeg aldrig klar til den officielle start. Plejer bare at sætte i gang, ellers kommer jeg aldrig nogen vegne. Livet i beta ;)

  Skrevet af Janus | 1. juli, 2010, 16:24
 3. Jep. “Mit liv som Google.” Helt i orden:-) Det gælder vel også bare om at få søsat sine projekter, ellers bliver de bare udskudt hele tiden. Så jeg er klar, og siger tak for reklamen.

  MVH Belix

  Skrevet af Belix | 2. juli, 2010, 06:52