// du læser om...

Film

Sorority Row

Man ved fra starten, at Sorority Row er rendyrket kliche. Der er unge piger med roller skåret i pap, der er masser af unge mennesker med sex og sprut på hjernen, og så er der en psykopatisk morder med udklædning og særegent mordvåben. Men det er faktisk altsammen ganske godt skåret og giver en let fornøjelse.

Her er plottet, at en lille gruppe sorority-søstre står bag en practical joke, der går helt galt og ender med, at en af deres egne dør. De efterlader liget og lader, som om intet er hændt (der er selvfølgelig en enkelt, som protesterer, men hun stemmes ned af de andre, så vi også samtidig får udpeget en helt). Et år senere står de for at skulle forlade skolen, men deres fortid vender tilbage for at hjemsøge dem – ikke nok med at den døde piges søster dukker op på skolen, en eller anden begynder at slå folk ihjel omkring dem.

Og så går den ellers derudad. Folk skændes, har sex, fester og dør.

Det hele er naturligvis ret forudsigeligt, men det fortælles ganske professionelt og med det rette niveau af karikatur over personerne. Handlingen flyder, som den skal, og det er en af del film, der ligeså meget består i seerens mere og mere outrerede forsøg på at give en logisk sammenhæng for det hele. “Den og den gjorde det, fordi…”. Nogle af de ideer kan være noget mere underholdende, end filmens egen forklaring bliver, men det er såmænd okay. Man er godt underholdt undervejs, så længe man ved, hvad man går ind til.

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

Der er lukket for kommentarer.