// du læser om...

Film

Reeker – en stank af gys

Reeker, se www.imdb.comJeg tager tit en tur til Stereo Studie for at snuse i deres horror-afdeling, og ind i mellem falder jeg over film med fede forsider, som jeg aldrig har hørt om. “Reeker” er en af dem, og selvom den hører til i B-film skalaen, så blev jeg vældig godt underholdt.

Fem collegestuderende er på vej til et rave-party i ørkenen. Undervejs holder de ind ved et motel, og her vil Gretchen, som ejer bilen, efterlade Trip, da han har tasken fuld af stoffer. Men kort efter at de har forladt motellet, begynder bilens benzinmåler at blinke, og de kan kun lige nå tilbage til motellet. Trip venter på dem – men han er det eneste levende væsen, hvor der før myldrede med mennesker. Oveni viser det sig, at de ikke kan få noget benzin før næste dag. De fem unge beslutter sig derfor for at tilbringe natten på motellet, men ikke så snart er mørket faldet på, før dødsfaldene begynder. Og alle starter de med en skrækkelig stank …

“Reeker” er som sagt en B-film, men en rigtig fed en af slagsen. Handlingen er fyldt med hop-ud-af-sædet-af-forskrækkelse elementer, og så har den en rigtig fed afslutning, der giver én lyst til at se den forfra for lige at få det hele med. Hvad plottet angår var jeg noget forvirret undervejs, men slutningen samler det hele op og gør alt klart. Og det er altså fedt, når det kan lykkes i en film. Så fra at være en almindelig slasherfilm, bliver “Reeker” pludselig lidt mere. På minus-siden er, at der er for få ekstramaterialer på dvd’en. Det virker som om, skuespillerne er lidt bange for at tage filmen for seriøst i deres interviews, så det bliver lidt tyndt. Men pyt med det, når filmen er i top.

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

  1. Den var jeg faktisk også positivt overrasket over – omend jeg ikke var så glad for slutningen. Den kunne jeg godt have ønsket mig lidt mere af.

    Skrevet af Janus | 27. september, 2007, 08:11
  2. Jeg kunne bedst lide omslaget :)

    Skrevet af Zenia | 28. september, 2007, 21:45