// du læser om...

Film

Pelts

pels”Pelts” er første afsnit i anden sæson af Masters of Horror – og beklageligvis i mine øjne en lidt svag start.

Endnu en gang har man fået et stort navn i instruktør-stolen; det er Dario Argento, der står bag denne gang, og jeg kan lige så godt indrømme, at han er et af de tilfælde, hvor jeg aldrig har forstået, hvad pointen er. Jeg har set flere af hans film, men de har ganske enkelt aldrig fanget mig. Det samme er desværre tilfældet her.

Hovedrollen i ”Pelts” spilles af Meatloaf, som egentlig gør det ganske godt som grådig og helt igennem ucharmerende pelshandler. Når han ikke misbruger sine asiatiske ansatte, bruger han tiden på at eftertragte en lesbisk stripper (uden dog at vide, at hun spiller på det forkerte hold til den gang boldspil, han har i tankerne). Alt vil være godt,ved han, hvis han blot bliver rig – og muligheden for det byder sig, da pelsjæger kontakter ham med besked om, at han har skaffet en samling usandsynligt smukke pelse.

Beklageligvis er både pelsjægeren og hans søn døde, da Meatloaf når frem, så han stikker af med det, han er kommet efter – uvidende om, at pelsene bærer på en forbandelse.

”Pelts” rummer nogle gode detaljer (f.eks. er pelsene flot realiseret), men historien er i mine øjne simpelthen for ligegyldig. ”Der er en væmmelig mand, og han gør væmmelige ting, og så sker der væmmelige ting for ham” – længere er den ikke. Der er en masse blod, men ingen rigtige overraskelser, ingen drejninger, ingen kant. Desværre et tamt første afsnit.

NB – Jette er mere positiv overfor afsnittet på Gyseren.dk

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

Der er lukket for kommentarer.