// du læser om...

Film

Haunted Forest

Haunted ForestNogle gange går det lidt for hurtigt. Både med at lave film, men også når jeg selv står i Blockbuster og skal have noget med hjem. Forsiden på “Haunted Forest” signalerede asiastisk horror, og en latterligt overfladisk læsning af bagsiden fik mig til at tænke: japansk forsøg på at lave amerikansk horror? En flok mennesker i en skov og et forbandet træ, der taget livet af dem.Det eneste nye, denne billige lille produktion bringer til filmverdenen, er det faktum, at små indianerpiger åbenbart ligner asiater, når de dør: samme lange, sorte hår og samme stirrende øjne. Samme evne til at føle had i lang tid efter døden (om end det vist nok i dette tilfælde er en ond ånd, som har taget vor indfødte amerikaners skikkelse for at hævne en grum udåd).

Hvorom alting er: vore helte (to han, to hunkøn og en lille hund) bliver jagtet rundt i skoven af træets onde ånd og en febrilsk overspillende jæger, der tjener den. Det kunne der såmænd godt være kommet noget okay underholdning ud af, men filmen minder nu mest om en flok venner, der har moret sig med deres kamera, snarere end en professionel filmproduktion – at den så åbenbart skal forestille at foregå i 80erne gør den ikke bedre (folk ser håbløst tåbelige ud i påklædningen, og én giver sig til at danse til sin walkman).

Et par enkelte scener slipper de okay fra – hovedsagelig de gyserscener, der er direkte løftet fra asiatiske film: samme bevægelser, mimik, sminke og så videre. Det er ikke nok grund til at spilde 1½ time på den her film.

Skulle man ønske at se trailer, kan det ske herunder – og masser af djævletræsspas (not) er at finde på filmens hjemmeside)

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

Der er lukket for kommentarer.