// du læser om...

Film

Deep Fear

deepfear.jpgMan ved, hvad man får, når man lejer en film, der slår sig op som en blanding af Alien og The Descent: en film, der hugger design fra Alien og lader sine film kravle rundt under jorden som i The Descent. Man bliver dog overrasket, skal det siges – der kravles nemlig ikke meget under jorden, men hovedpersonen er en kvinde (ligesom i The Descent… og i Alien, for den sags skyld). Derudover er alting faktisk mere eller mindre som forventet; eller faktisk: lidt værre.Der er faktisk et okay setup – en tankbil kører galt, da noget løber ud på vejen, og som en følge heraf kommer der ikke ny benzin til den afsidesliggende tankstation, og folk kan ikke komme videre derfra. Vi har derfor en tilfældigt sammenbragt flok mennesker et sted i New Mexico – men som så ofte før bliver tilfældigt sammenbragte mennesker lig med tilfældigt udryddede person, og der er ikke megen historie ud over at vente på, at folk bliver slået ihjel (eller overlever for den sags skyld).

Synderen er en ældgammel Alien, undskyld monster, som en arkæolog har fået vækket fra dets grav. Heldigvis har vi også en gammel, vis indianer, som kan skyde med haglgevær og sige kloge ting og kender sin historie, så helt galt går det nok ikke.

“Deep Fear” begår dødssynd nummer ét for en billig horrorfilm: den er ganske enkelt kedelig og ligegyldig. Der er faktisk nogle gode detaljer i manuskriptet, men de drukner ganske i nonsens. Slutningen åbnede sikkert mulighed for en fortsættelse, men jeg ved det ærligt talt ikke; vi spolede over den. Skuffelse.

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

Der er lukket for kommentarer.