// du læser om...

Film

Information til alle horrorfans

Jeg har en håndfuld filmtitler kun udgivet på VHS, som jeg med jævne mellemrum søger efter på nettet, for at tjekke om der skulle være en nådig DVD-udgiver der endelig havde valgt at distribuere.

Her i dag lavede jeg så en søgning på CELLAR DWELLER og THE BRAIN og fandt til min enorme overraskelse begge film på DVD på hjemmesiden Ioffer.com.

Mine bange anelser blev dog hurtigt vakt, da de covers (se billedet herunder), de har lagt op på siden, næsten er kopier af de gamle VHS’ers (lidt længere nede). Der står sågar New World Video nede i venstre hjørne – et selskab der ophørte med at eksistere i 1989, og der står ikke påført hvem den angivelige udgiver af dvd’en så er. Jeg undersøgte efterfølgende yderligere detaljer om begge film og kunne læse mig til, at ingen af dem er udgivet ej heller planlagt til dvd udgivelse.

Så Ioffers produkter er enten bootlegs (som en læser i kommentarerne her nedenunder oplyser) eller i værste scenario ikke-eksisterende? Jeg tør i hvert fald ikke handle på siden, da man kun behøver lave en google søgning på firmaet for at finde utallige beretninger om folk der ikke har fået deres produkter, forkerte produkter eller ikke har kunnet få deres penge retur … Så har du is i maven, så prøv Ioffer … Jeg har ikke selv tænkt mig at overdrage mine bankoplysninger til et firma, der ifølge virksomhedsbedømmelses-hjemmesiden Trustpilot har 2,8 tilfredse kunder ud af 10. 

Her er det angivelige dvd cover uden angivelse af udgiver og new world video logoet i nederste venstre hjørne.

Og her det gamle VHS cover. Ligheden er slående!

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

 1. Jonas, iOffer er ikke det rene humbug! Det er en salgsplads for private sælgere ganske som Amazon og eBay.

  Det er ikke iOffer, der sælger bootlegs, men derimod nogle af de private sælgere, der sælger via iOffer. Ganske som der også er private sælgere, der sælger bootlegs på både Amazon og eBay.

  I øvrigt kan jeg ikke se, at det skulle være så forfærdeligt. Hvis man ikke vil bruge sine penge på bootlegs, så kan man jo bare lade være. Modsat kan man her få fat på svært tilgængelige film, som aldrig er kommet på DVD. Where’s the harm?

  Ud over, at det er velkendt, at der sælges mange bootlegs på iOffer, så er det nemt at se, at det er dét, der er tale om. Men ellers kan man jo bare spørge, hvis man er i tvivl; alle sælgerne har en spørgeside.

  På iOffer er der sælgere, der har de mest sjældne ting; Jeg har f.eks. fundet TV-serier fra 70’erne, der aldrig nogensinde er udsendt på hverken VHS eller DVD.

  Personligt synes jeg, det er fedt med dette ekstra alternativ til de officielle udgivelser, når der vel at mærke er tale om svært opdrivelige ting.

  Skrevet af Jack J | 31. december, 2010, 05:40
 2. Hm, okay. Min fornemmelse var, at produkterne slet ikke eksisterede, og man ville komme ud i sådan et længere “dine-varer-er-desværre-i-restordre-men-tak for-pengene-forløb”. Men der er så tale om VHS’er der er brændt over på dvd. Dog er der usandsynligt mange der brokker sig over siden på nettet. Den har bl.a. en 2,8/10 rating på trustpilot, og klagerne rundt omkring er ikke kun pga. bootlegs, men også varer der ikke dukker op, forkerte varer etc. Tror dog jeg lige laver en omskrivning af indlægget, for ret skal være ret. Tak for info.

  Skrevet af Jonas Wilmann | 31. december, 2010, 08:11
 3. Klagerne hænger vel sammen med, at der er brodne kar blandt sælgerne – ligesom der findes svindlere i Den Blå Avis.

  Jeg forsøgte i øvrigt selv at købe noget fra en sælger på stedet for et par måneder siden. Fandt en sælger, der tilsyneladende solgte et vhs-rip af den sjældne spøgelsesfilm THE NESTING. Men jeg hørte aldrig tilbage fra vedkommende, da jeg skrev til ham/ hende, så jeg droppede det igen – heldigvis, for i mellemtiden har Blue Underground annonceret, at de har reddet den fra rettighedshelvedet og udgiver den i maj.

  Skrevet af Thomsen | 29. januar, 2011, 10:32