// du læser om...

Bøger

Horror, der har været 73 år undervejs

Jeg faldt over et interview med den 73-årige Estrid Balslev (i dette nummer af Landsbyerne), hvor hun fortæller om sin nye bog, “Estrids spøgelseshistorier”.

Balslev, der også er med i en punk-lyrik-gruppe og har udgivet et par digtsamlinger, er mest kendt for sine børnehistorier, men her skriver hun til de voksne.

” Det er noget underligt noget, at spøgelseshistorier herhjemme opfattes som nogle nuttede historier for børn, der skal lære ikke at være bange, hvis nogen siger BØH!,” siger Estrid Balslev med en hovedrysten.

Hun har oprettet sit eget forlag til at udgive bogen, Lindum forlaget. Det er ikke til at finde noget videre om bogen på nettet, men personligt synes jeg, at det skal blive lidt interessant at se, hvad en 73-årig finder skræmmende.

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

 1. Har bogen liggende, og den er ikke for sarte nerver…Jeg er så datter af forfatterinden :-)
  Har du fået den læst?

  Skrevet af Runa Dorph-Petersen | 5. maj, 2011, 23:06
 2. Ja – men jeg kan desværre se, at jeg aldrig fik skrevet om den. Nu er det jo ved at være længe siden, men så vidt jeg husker, var den noget underspillet med nogle interessante drejninger her og der. Lidt anderledes fra, hvad vi ellers ser på dansk, hvilket jo også gør den mere spændende :)

  Skrevet af Janus | 9. maj, 2011, 17:04
 3. Den er så lige udgivet på engelsk i Canada… Desværre døde mor ca 14 dage før den blev udgivet.

  Skrevet af Runa Dorph-Petersen | 26. juli, 2011, 23:00
 4. Stort, at den blev oversat, men sørgeligt, at forfatteren ikke nåede at opleve det. Kondolerer.

  Skrevet af Janus | 29. august, 2011, 16:02