// du læser om...

Bøger

Forbandelsen ude nu

Vi var på Bogforum i går – og i vælden af alt for mange mennesker faldt jeg over masser af gode bøger. Af interesse for Horrorsiden var nok hovedsageligt Forbandelsen af Johanne Hildebrandt, som tidligere har skrevet den mytologiske fantasy-serie, der startede med Freja.

Forbandelsen ser også ud til at have mytologiske aspekter, men denne gang er fokus mere på horror. Man kan finde en cached anmeldelse på Weekendavisen her (på selve siden er den røget bag et login).

Forlagets omtale:

 Et øde fjeldlandskab i det nordlige Sverige. Den unge arkæolog Helena Torvald gør et sensationelt fund: En samisk kvinde der brutalt er blevet ofret, og som har ligget gemt i en mose i over tusind år. Men da fundet føres til Stockholm for at blive nærmere undersøgt, viser det sig, at en ukendt og ond kraft er blevet sluppet fri. En kraft der stræber efter at myrde. Videnskaben kolliderer med det uforklarlige. Hvad skete der egentlig for 1.100 år siden, da tre samiske mænd søgte til bjerget med en krop, de kaldte Satan?
For sent indser Helena, at hun har begået en fatal fejl. Det onde, som er sluppet løs, må og skal forsegles i det fjeld, som det kom fra.

Forbandelsen er en åndeløst spændende gyserroman med elementer af urgammel samisk mytologi. Det er også en fortælling om en kamp mod dæmoner, om en datters længsel efter sin far og om vigtigheden af at forsone sig med fortiden.

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

Der er lukket for kommentarer.