// du læser om...

Bøger

Antikvariater del 4: Marsk Antik

Ingvar i Marsk Antik

 

Marsk Antik har i mange år været én af mine klare favoritter, alene på grund af kræmmermarkeds-atmosfæren, nærmest som om man er til Flohmarkt i provinsen, på trods af at man befinder sig på stenbro (Amagerbrogade 167 vil dog nok føles som udkantsdanmark, for dem af jer som er inkarnerede københavnere). Den lille forretning er ofte fyldt med unge kortspillere (!), som man skal prøve på at mave sig uden om, hvad enten man leder efter alle typer tegneserier, romanhæfter, figurer eller obskure video-bånd. Det er storartet! Det eneste område hvor stedet står lidt svagt, er hvad romaner angår.
Af alle de antikvariater jeg har besøgt, er det nok her at man finder de fleste gyser-tegneserier (Skræk, Billige Gys, Dracula), samt rester af alle de mest bizarre silver age-tegneserier såsom Tomahawk.Jeg kan simpelthen ikke anbefale stedet nok. Det er her den mest forvænte finder noget weird shit, som kan sende tankerne i ti tusinde nye retninger.

 

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

 1. Ved ikke hvad status er på Marsk Antik. De sidste ti gange jeg er kørt forbi, har der været lukket. Første uges tid hang der et skilt ved døren om sygdom, men det er der ikke mere. ved du noget?

  Skrevet af Jonas Wilmann | 5. november, 2013, 12:46
 2. Desværre ved jeg ikke noget – jeg er ikke længere københavner. Men lad os nu lige se om det ikke lysner…

  Skrevet af Rasmus Wichmann | 5. november, 2013, 14:57
 3. Ingvar Arentsen gik desværre bort d. 1. december, og Marsk Antik er derved lukket. Han vil blive husket, ikke mindst af kunderne i en af Amagers sidste rigtigt hyggelige og skæve små butikker.

  Skrevet af Jonas Wilmann | 14. december, 2013, 07:01
 4. Ak ja… Jeg var vist lige præcis for sent ude med min anbefaling. Ingvar har fortjent at blive hyldet, det var på grund af ham at jeg opdagede alle de klassiske sort-hvide tegneserier (og Winthers berygtede crappy farvelægning). Og så lød han lidt som Balloo når han talte. Det kan en internet-forretning aldrig erstatte.

  Skrevet af Rasmus Wichmann | 14. december, 2013, 09:59
 5. Er der nogen der ved hvor han er blevet begravet så man kan sætte en blomst

  Skrevet af janne sørensen | 26. februar, 2014, 03:34
 6. Ikke jeg – men mon ikke det er på kirkegården ved Fillipskirken lige ved? Han var jo et meget inkarneret Amager-menneske, så vidt jeg ved…

  Skrevet af Rasmus Wichmann | 26. februar, 2014, 14:47