// du læser om...

Film

Feast

FeastI en bar langt ude på landet dukker en fremmed pludselig op. Han har hovedet af et ukendt monster med sig og fortæller, at flere af dem er på vej. De er hurtige, de har vildt mange skarpe tænder og de æder mennesker! Eneste chance for at redde livet er at barrikadere baren og håbe på at holde dem ude.

Gruppen, der befinder sig i baren, er en meget blandet flok, og som alle sikkert kan gætte, er det langt fra dem alle, der overlever natten. En bliver halshugget, en får ansigtet flået af, en bliver overbrækket af et monster og så videre. På dette tidspunkt i filmen går historien lidt i tomgang, men så kommer der igen gang i løjerne, da gruppen begynder at planlægge at slippe ud af baren. Det går dog ikke helt som ønsket …

Indledningen til filmen er fint tænkt. Vi får et billede af hver person i baren, og så følger nogle oplysninger med navn, stilling og forventninger til livet. Flere af dem er meget morsomme, men det bliver lige trukket lidt for langt. Så går vi over til herlige splatter-scener med griner-replikker drysset ud over det hele. Nogle af dem er morsomme, andre er lidt fortænkte, men i det store hele holder det meget godt.

“Feast” er ikke stor filmkunst, og fra starten af har man en ret god idé om, hvad der vil ske i løbet af filmen. Men enkelte af personerne er rigtig skæve og sjove, som f.eks. Judah Friedlander der spiller Beer Guy, og Henry Rollins der her ifører sig lyserøde sweatpants, mens han holder foredrag om menneskets overlegenhed i forhold til monstrene. Og så prøver John Gulager at lave lidt twists undervejs i plottet, så det hele alligevel ikke bliver 100 % forudsigeligt.

“Feast” er tredje projekt i Ben Affleck og Matt Damons reality-serie projekt Greenlight, og selvom den ikke kommer til at stå som et epokegørende fyrtårn i horrorgenrens horisont, så følte jeg mig dog ok underholdt, og kan godt anbefale den til en mørk, regnfuld aften …

Også omtalt på Gyseren.dk

http://www.youtube.com/watch?v=YM6C4D86mak

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

  1. […] Også omtalt på Horrorsiden.dk […]

    Skrevet af Gyseren » Feast | 7. november, 2009, 05:37
  2. Jeg kan huske, at jeg syntes, den var en tak for meget, men det kunne godt være, man skulle se den igen alligevel. Det var vist alligevel ret underholdende.
    Lidt samme type, men bedre fungerende (som jeg husker den) og noget mere underspillet er Demon Knight med Billy Zane som supersmooth skurk.

    Skrevet af Janus | 7. november, 2009, 11:51
  3. Den har jeg til gengæld ikke set, men Billy Zane er jo altid underholdende :)

    Skrevet af Jette | 7. november, 2009, 11:53
  4. Anmeldelse af 2’eren her:
    http://horrorsiden.dk/?p=603

    :)

    Kamp

    Skrevet af Michael Kamp | 10. november, 2009, 09:51