// du læser om...

Nyheder

Slocinski om film

“En blandet landhandel” er undertitlen på en nystartet blog – allerede nu tegner der sig dog et billede af, at Slocinski om film hovedsageligt beskæftiger sig med horror, exploitation og andre lige så interessante emner.

Niveauet er lagt højt fra starten af (som f.eks. denne anmeldelse af Dogtooth, som jeg ikke kendte i forvejen), så den ser helt klart ud til at være værd at følge.

Fra Om-siden:

Lidt om mig selv. Jeg er født i 1980 og uddannet cand.mag i engelsk. Min interesse for film slog for alvor rod for omkring 12 år siden, da jeg fik ansættelse som ekspedient i den desværre nu hedengangne Byens Video i Skanderborg, og kort tid efter (eller muligvis før) erhvervede mig min første dvd-afspiller og to første dvd-film (Robert Houstons Shogun Assassin (1980) og Lamberto Bavas Demons (1985)). I Byens Video, blandt, bogstaveligt talt, bjerge af film, fik jeg fingre i andet nummer af det danske genrefilmblad Absurd, som jeg læste og genlæste med en voldsom iver. Senere fik jeg også fat i Mondo Franko-bladene samt nogle enkelte eksemplarer af det legendariske Inferno, der begge, ligesom Absurd, beskæftigede sig med obskur filmkunst. På baggrund af anmeldelserne heri og min løn fra Byens Video fik jeg opbygget mig en solid samling B-film (både på vhs og dvd), hvilket bl.a. indebar tonsvis af besøg i brugtbutikker, på loppemarkeder og andre støvede kroge rundt omkring i landet. Med tiden blev min interesse dog bredet ud til også at omfatte andre typer film, og i dag bruger jeg overvejende min ”filmtid” på at søge tilbage i det cinematiske bagkatalog og se eller gense film af ældre dato – selvom jeg selvfølgelig stadig, med glæde, sætter en italiensk kannibal- eller zombiesjasker på, når chancen byder sig. Jeg er ret glad for instruktører som David Cronenberg, Lucio Fulci, Alfred Hitchcock og Stanley Kubrick, og mine yndlingsfilm tæller bl.a. Nosferatu (1922), A Clockwork Orange (1971), Scanners (1981) og Mulholland Drive (2001).

Kommentarer

Der er lukket for kommentarer til denne anmeldelse.

 1. Hey, tak for rosen!
  Håber niveauet kan forblive højt:)
  Fin side du har selv!
  Må lige få tjekket den ordentligt ud-

  Andreas

  Skrevet af Andreas Slocinski | 6. september, 2011, 17:48
 2. Jeg synes “Slocinski”-bloggen er udemærket, men det er grænseløst irriterende, at anmeldelserne kun bringes halvt! For at læse det hele er man nødt til at klikke et link til skod-sitet ON-Z. Hvorfor skal man tvinges til at bruge et site, man ellers ikke ville benytte? Bring dog de komplette anmeldelser på din egen blog, Slocinski! Jeg går ikke ud fra, at du går procenter af at højne trafikken til ON-Z, så jeg ser ikke grund til ikke også at bringe dem på bloggen i fuld længde.

  Skrevet af Jack J | 3. oktober, 2011, 11:56
 3. @Jack J
  Hej Jack!
  Kan godt forstå dit ankepunkt, og jeg beklager, at det irriterer dig. Grunden til, at jeg linker til anmeldelserne på On-Z skyldes, at filmene er anmeldt for On-Z og at jeg ikke må bringe dem i deres helhed på min blog. I modsætning til hvad man kunne tro, så får jeg dog ikke procenter eller noget som helst andet af On-Z, og jeg bringer udelukkende de forkortede anmeldelser på bloggen, fordi jeg ikke har andet materiale p.t. Planen var oprindeligt, at jeg skulle have lavet en masse nyt, der kun ville være at finde på bloggen kombineret med anmeldelserne fra On-Z, men jeg har simpelthen ikke haft tid til at lave noget endnu, hvorfor der praktisk talt kun er anmeldelser fra On-Z på siden nu. Jeg beklager!

  Skrevet af Andreas Slocinski | 14. december, 2011, 15:13